Manual de utilizare masina de spalat Arctic C800A

Manual de utilizare masina de spalat Arctic C800A

Producator: Arctic
Model: C800A+ 

Caracteristici 

Tip incarcare: Frontala

Clasa energetica: A+
Capacitate incarcare(kg): 5
Clasa eficientei de spalare: A

Dimensiuni{cm}: 85x60x45
Viteza maxima de centrifugare [rpm]: 800
Deschidere hublou(grade): 165
Vezi intreaga oferta de masini de spalat rufe
16 thoughts on “Manual de utilizare masina de spalat Arctic C800A”

 1. buna…am o masina de spalat artic si am probleme cu ia ..trage apa da nu tine apa in ia curge toata pe evacuare continu…va multumesc…

  1. Asiguraţi-vă că garniturile de pe furtunurile de admisie a apei sunt fixate foarte bine. Conectaţi corect furtunul de scurgere la robinet.
   Asiguraţi-vă că filtrul pompei este închis bine.

 2. Buna ziua,am primit o masina de spalat Arctic model C800A si nu am manualul.Nu gasesc un program de spalareai scurt,tot ce am incercat tine peste 2 ore.Ma puteti ajuta cu info suplimentare?In manualul de pe net nu scrie durata programelor.Multumesc.

 3. buna am si eu masine de spalat artic c 12oo a trage apa dar nu porneste nu face nimic …..va multumesc rraspunsul

 4. am o masina de spalat arctic cu incarcare frontala,ingusta de 40 cm,nu are manual de utilizare,nici indicatii desenate pe ea,merge de 1 1/2 ore si inca nu s-a oprit.Nu are si un program scurt pentru rufe?

 5. Buna,masina mea nu porneste,am programat-o,se aprinde beculetul verde de la butonul de pornire si dupa cateva secunde palpaie ca si cand e gata spalarea.

 6. Bună am o mașină de spălat arctic 1200 A + dar nu mai pornește doar beculetele sunt aprinse și nu pornește se poate o părere??

 7. Am o masina de spalat Artctic C800 A .se alimenteaza cu .apa dar cuva nu se invarte.apa o evacueaza daca tin apasat butonul de oprit pornit.ce problema are.va multumesc

 8. Buna ziua,
  Am o masina Arctic 1 800A, nu gasesc nicio variant de program care sa tina sub 2 ore, exista????

 9. Buna am mașină de spălat și nui știu programul de spălat vreau sa știu cum să o folosesc cu program de spalat

 10. Bună seara! Am primit o mașină de spălat westline 800rpm manuala și nu știu cum sa spăl cu ea? Ma poate ajuta cineva? Adică trebuie sa pun eu pe spălare limpezire ca eu nu știu. Multumesc

 11. Buna am și eu o mașina de spălat Arctic C800A și sa blocat in timpul spălării, după butonul unde arată ca se poate de deschis USA mai sunt 2 butoane alea sunt permanent aprinse și nu îmi permite sa fac nimic alt ceva la mașina???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *